Oefag d.o.o.
engleski/English

INDUSTRIJE

-> prehrambena industrija
-> hemijska industrija
-> farmaceutska industrija
-> prerada minerala i metala
-> pakovanje i punjenje


NAŠI PARTNERI

Naši noviji referentni projekti

Velikom regionalnom proizvođaču sredstava za zaštitu bilja smo u saradnji sa našim partnerom Transitec Anlagebau GmbH isporučili i pustili u rad više fleksibilnih sistema za transport proizvoda do linija za pakovanje.
TTD klasifikator Proizvođaču krečnjaka smo isporučili vazdušni klasifikator Turbo Twin 800TTD i postrojenje za stearizaciju Contraplex 630CW sa Micron MS-3 vazdušnim klasifikatorom, proizvođača Hosokawa Alpine.
Kapacitet linije je 900-5,400kg/h, u zavisnosti od željene veličine zrna (4-25 mikrona)
Contraplex 630CW
Velikom regionalnom proizvođaču sredstava za zaštitu bilja smo u saradnji sa našim partnerima Hosokawa Micron B.V., Volkmann GmbH i YTS pumps isporučili i pustili u rad sistem za kontinualnu aglomeraciju vodotopivih granula, koji ispunjava zahteve direktive ATEX.
Proizvođaču metalne galanterije i vijaka smo u saradnji sa našim partnerom Imanpack s.p.A. isporučili liniju za brojanje i pakovanje vijaka, podloški i matica u kesice
Velikom regionalnom proizvođaču deterdženata i kućne hemije smo u saradnji sa našim partnerom Hosokawa Micron B.V. isporučili i pustili u rad sistem za kontinualnu aglomeraciju vodotopivih granula, koji ispunjava zahteve direktive ATEX.
Diaf disolver Jednom od vodećih proizvođača sredstava za zaštitu bilja smo isporučili više sistema za mešanje i vlažno mlevenje, u saradnji sa našim partnerima Diaf, Dynamech i Siefer.
Dynamech M60 Siefer Trigonal SM180
Hosokawa Alpine 400CW Proizvođaču začina i mlevenog povrća smo u saradnji sa našim partnerom Hosokawa Alpine isporučili i pustili u rad mlinski sistem za sušeno povrće Contraplex 400CW, kapaciteta do 400kg/h.
Ovom investicijom su znatno povećani kapacitet i fleksibilnost postrojenja, jer je isti tip mlina korišćen od 1973. godine, a i dalje je u eksploataciji.
Hosokawa Alpine C21V Proizvođaču krečnjaka smo isporučili i pustili u rad vazdušni klasifikator Ventoplex C21V, proizvođača Hosokawa Alpine.
Kapacitet uređaja je 4-7t/h, u zavisnosti od željene veličine zrna.
Velikom regionalnom proizvođaču deterdženata i kućne hemije smo uz pomoć našeg partnera Amsy kft. isporučili dve linije za punjenje tečnih proizvoda, ukupnog kapaciteta 6,500 boca/h
U saradnji sa našim partnerom Volkmann GmbH smo kod jednog od vodećih domaćih proizvođača unapredili proizvodnju konditorskih proizvoda.
Transport mešavine žitarica od skladišta do proizvodne linije se više ne obavlja ručno, već korišćenjem vakuumskog transporta tip VS350.
Mešavina, koja se sastoji od proizvoda različitih nasipnih gustina i veličina čestica, se transportuje na daljinu od 30m i visinu od 4m, kapacitetom 250kg/h.
Ključni faktor koji je odlučio u korist kupovine našeg uređaja, da tokom transporta ne dolazi do segregacije mešavine, je pokazan testovima na istom uređaju u proizvodnim uslovima.
Opasnost prilikom transporta potencijalno eksplozivnih materija kod jednog našeg korisnika je otklonjena time što je u proces transporta materijala postavljen vakuumski transporter Volkmann VS200 koji ispunjava zahteve direktive ATEX.
Hosokawa Alpine e200LS
Više proizvođača, u više različitih industrija, za laboratorijske analize i proveru rezultata svog procesa proizvodnje uspešno koristi vazdušna sita Hosokawa Alpine e200LS.

Oefag d.o.o.  |  Novosadska 12  |  26000 Pančevo  |  Srbija  |  tel: +381 64 420 77 46
© 2017