Oefag d.o.o.
engleski/English

Pouzdanost pre svega


Osnovni zadatak Oefag-a je da bude pouzdan partner za razgovore i rešavanje vaših problema pri preradi i rukovanju različitim materijalima.
Godine našeg iskustva, u sprezi sa iskustvom i rešenjima naših pažljivo odabranih dobavljača, čine ovo mogućim.

Bavimo se predstavljanjem procesnih rešenja za područje prerade praškastih i tečnih proizvoda, kao i zastupništvom proizvođača odgovarajuće opreme.
Cilj nam je uspostavljanje dugoročne saradnje sa klijentima u planiranju i realizaciji novih projekata, postavljanju optimalnih rešenja, kao i zajedničkom rešavanju problema koji bi se mogli pojaviti u proizvodnji.
Sem prodajnih aktivnosti, poput savetovanja pri izboru i nabavci procesne opreme, bavimo se i nabavkom rezervnih delova, organizacijom servisnih aktivnosti, kao i uslugama na području vođenja projekata i inženjeringa.
Pored Srbije, pokrivamo područja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Mađarske, Rumunije, Bugarske i Moldavije.

Konačno, naša želja i zadatak su da budemo poznati po kvalitetu, uslugama i fleksibilnosti.
Visok kvalitet postižemo, pre svega, izborom pouzdanih i kvalitetnih partnera na području proizvodnje procesne opreme.
Usluga je naše stanje svesti, i naši klijenti primećuju našu posvećenost svakom akcijom.
Fleksibilnost možete naći u različitim rešenjima koje vam Oefag može ponuditi, zahvaljujući kompletnom programu zastupništva.

Bez obzira da li se interesujete za prehrambenu, farmaceutsku, hemijsku, ili industriju minerala i metala, pozivamo vas da ovde pregledate naš zastupnički program, kao i rešenja koja smo isporučili našim zadovoljnim klijentima...

Vaš Oefag d.o.o.

NAŠI PARTNERI

Oefag d.o.o.  |  Novosadska 12  |  26000 Pančevo  |  Srbija  |  tel: +381 64 420 77 46
2017